lørdag den 9. februar 2013

Held og uheld

Hip yay, så kom min veninde Lotte og jeg endelige på babybesøg og fået givet vores gaver. Det har været en fornøjelse at sidde med disse dyr de sidste par måneder, så det bliver helt mærkeligt at skulle slippe det. Heldigvis har jeg mange andre projekter oppe i ærmet, så jeg er nu ikke bange for, at jeg kommer til at kede mig. 
Barnevognskæden i sig selv og uroen har jeg fundet på, men opskrifterne på dyrene kan jeg ikke tage credit for. Vi har brugt Maja Hansens og Hjertegarns opskrifter.


Og ja, det var så det om held. Nu til det lidt kedeligere:

1. Blev kørt ned den anden dag - jeg var desværre den bløde trafikant på cykel. Heldigvis var det da ikke værre, end at jeg har fået nogle blå mærker, men alligevel blev min cykel totalskadet... Dog dækker bilisten for skaderne.


2. Min Mac laptop er gået død...


3. Jeg er i gang med at strikke en trøje, og jeg manglede kun den sidste halvdel af et ærme, da jeg løb tør for garn. I butikken, hvor jeg havde købt det, var der ikke flere fra samme parti (KRISE!) og derfor samme farvetone. Heldigvis er de da så fantastisk søde i City Stoffer, at de sendte løbere ud for at finde ud af, om andre butikker skulle have en enkelt nøgle tilbage..


Så, det var godt og ondt for denne gang. Jeg satser gevaldigt på, at jeg nu har modtaget min portion af ulykker for dette år. Og ja, så er der heldigvis intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget - så jeg holder hovedet højt :D


Rigtig god weekend alle sammen! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar